«В Одессу едут за морем и атмосферой, слушать, как говорят местные жители, и за одесской кухней. Савва Либкин и его гастрономические проекты – часть этого явления...» – говорить друг автора Євген Черняк.

Дійсно, Одеса – це унікальне місто, та атмосфера тут особлива. Відповідно, й люди живуть з іншим сприйняттям життя. Про що думають одесити і яка у них буденність, можна дізнатися з книги ресторатора Савви Лібкіна – власника ресторанів «Дача», «Тавернетта», «Компот», засновника компанії «Ресторани Савви Лібкіна», автора бестселерів «Моя одесская кухня» та «Одесское застолье от Привоза до Дерибасовской».

«Бізнес по-одеськи» – відверта та натхненна історія про становлення Савви Лібкіна як ресторатора і бізнесмена, від початку кар’єри й перших ресторацій до власної мережі ресторанів.

Чому на книгу Лібкіна варто звернути увагу?

Ну по перше, він хранитель традицій одеської кухні й поціновувач одеського стилю життя. Якщо вам цікава Одеса, то буде й цікава книга. А по друге, бізнес в Україні – справа не проста, практика бізнесмена з великим стажем буде у пригоді. Савва ділиться досвідом, як відкрити ресторан і не прогоріти, як за допомогою правильного позиціювання створювати черги в ресторани. Також розкриває секрети ведення бізнесу в періоди кризи та говорить про те, як фокусування бізнесу допомагає зробити його унікальним і успішним.

Про що саме розповідає автор:

  • про дитинство і перші кроки у бізнесі;

  • про принципи у справах і повсякденному житті;

  • про шлях та відкриття мережі ресторанів, відомої далеко за межами Одеси.


  • Погодьтеся, не всі можуть вийти на рівень відомості поза межами країни. Ось що про це говорить Євген Черняк: «…Рестораны одесской кухни можно встретить в Нью-Йорке, Хабаровске, Тель-Авиве, Киеве и Берлине. Это единственная кухня имени Города, где она родилась, все остальные кухни имени стран – китайская, мексиканская, итальянская…»

    Співавтором книги став київський письменник, журналіст і сценарист Антон Фрідлянд.

    Новодрук вийде у видавництві BookChef.

    Реліз книги заплановано на кінець лютого 2021 року.

    Книга вийде друком двома мовами: наклад російською заплановано на 26 лютого, а українською – на 25 березня 2021 року.

    Відкрито передзамовлення для читачів, які прагнуть отримати книгу Савви Лібкіна «Бізнес по-одеськи» першими:
    https://libkin.bookchef.ua/

    Гарного читання та смачних страв!